Blogg

Erfaringer fra en Wattever-kunde

Navn: Ove Søndenaa

Bosted: Arendal

Alder: 35 år

Elbil: Kia e-Niro

Elbilladingen er superenkel

Hovedgrunnen til at jeg ble Wattever-kunde er at jeg har elbil, og Wattever sørger for at jeg alltid lader til de billigste timene. Dette skjer helt automatisk – og jeg ble imponert over hvor enkelt det var å bruke denne funksjonaliteten. Det er kult at appen snakker med bilen min.

God kundeservice

Om jeg lurer på ting og tang så er Wattever alltid raske til å svare. Det er en fast person som har tatt kontakt og hjulpet meg. God kundeservice er viktig for meg.

Veldig billig strøm

For litt siden fikk jeg også en hyggelig melding fra Wattever – der de satte ned strømprisen. Slik jeg har forstått det har kundene nå en av de aller billigste strømavtalene i Norge. Det er jammen ikke verst. Fint at slike ting også gjelder eksisterende kunder, og ikke bare nye.

Jeg anbefaler andre å bli kunde hos Wattever. Om de ikke blir fornøyd kan de bare skifte. Det er jo ingen bindingstid!