Om Wattever

Hvem er vi?

Ren strøm for pengene

Vi er en utradisjonell og digital strømtjeneste

Det er en stor fordel for deg. Her får du nemlig alt du trenger i én unik strøm-app. Få full kontroll over strømforbruk og regninger – og få god forståelse for hvordan strøm fungerer.

Våre smarte løsninger gjør deg smartere

70 % av Norges befolkning sier de ikke skjønner seg på strømforbruk, eller hva de betaler for. I tillegg er det flere strømselskap som har avtaler som kan endre seg underveis. Vi lover full transparens – slik at du hele tiden kan følge med på forbruket. Det sørger vår teknologi for.

Ren strøm for pengene – men ikke fra vindmøller

Vi skal alltid levere ren strøm til noen av de laveste prisene du får her i landet. Vi investerer ikke i vindkraft på land og har heller ingen ambisjoner om dette. Vår strøm har kun opprinnelse fra vannkraft – fra Istad-vassdraget.

Miljøengasjementet ut over det normale

Vårt miljøfokus strekker seg lenger enn kun vår rene leveranse. Vi deler vårt overskudd med bærekraftige prosjekter, og har unike samarbeid med blant annet Naturvernforbundet og Wecycle. Du som kunde kan også bestemme hvem vi skal støtte. Dette gjør du inne i appen.

Norsk kvalitet 

Wattever er en stolt del av norsk krafthistorie som strekker seg helt tilbake til 1919. Som en del av Istad Kraft-familien i Molde - tar vi deg nå med inn i den digitale fremtiden, der du sparer penger og sparer miljøet.