Om Wattever

Hvem er vi?

Over 100 år i norsk strømbransje

Wattever er et digitalt strømselskap som eies av Istad Kraft, en solid aktør i strømbransjen siden 1918.

Strømmen du får som Wattever-kunde kommer faktisk fra Istad-vassdraget, som slynger seg gjennom store deler av regionen vår. Med andre ord - dette handler kun om ren norsk vannkraft - og fornybar energi.

Vi har puttet all vår erfaring inn i Wattever-appen. Resultatet er at våre kunder får blant landets laveste strømpriser, Smartlading av elbil, full oversikt over forbruket helt ned til time for time, og mye mer.

Vi har ingen bindingstid eller skjulte kostnader, så det er få grunner til å ikke bli kunde. Eller i det minste teste oss ut.

Se alle fordelene

Trenger Norge virkelig
nok et strømselskap?

JA!

I alle fall om det er en forutsetning at strømselskapet skal være billigere og enklere for deg –  og gi deg bedre oversikt over hva du faktisk bruker og må betale. Eller at du skal få mange smarte funksjoner, som blant annet sørger for at elbilen alltid lader når strømmen er billigst. Og selvsagt bør strømselskapet være ærlig med deg, ikke ha bindingstid eller skjulte kostnader.

Og Norge trenger definitivt et strømselskap som ikke bare sier at de bryr seg  om miljøet – og som skriver noen fine ord om temaet. Vi er det eneste strømselskapet som  samarbeider med Naturvernforbundet. Og vi samarbeider med Wecycle, som lager nye produkter  av gammel plast.

Bli kunde

Alt foregår gjennom Wattever-appen. Last den ned i App Store eller Google Play – så er du kun få trykk unna å bli kunde. Vi avslutter kundeforholdet med ditt eldgamle strømselskap. Vi gleder oss til å ta deg med inn i fremtiden.